Apartmani Benika

Mjesto Za Vas!


 
Image

Luksuzni Apartman

Apartman je novogradnja! Upotpunosti je opremljen svime što će Vam biti potrebno! Nalazi se na prvom katu kuće, s prostranom terasom sa koje se pruža pogled na more i otok Hvar!

više...
Image

Apartman A2

Apartman može ugostiti najviše 5 osoba. Ima jednu spavaću sobu s bračnim krevetom, te jednu spavaću sobu s dva kreveta. Apartman se nalazi na prvom katu kuće te ima 48 m2. Sastoji se od kuhinje s blagavaonom, balkona s pogledom na more, kupaonice, te dvije spavaće sobe.

više...


Rezervirajte Svoj Smještaj!

Ovdje
O našim apartmanima


Apartmani Benika se nalaze u Bolu na otoku Braču. Bol je jedno od najlijepših ljetovališta na Jadranskoj obali. Apartmani se nalaze u modernoj kamenoj kući u istočnom djelu Bola. Udaljenost od apartmana do mora te centra mjesta iznosi 200m, Najbliži restoran je 20m od apartmana dok do najbližeg marketa ima 50m. Nudimo sještaj u tri moderno opremljena apartmana. Luksuzni apartman je za 1 do 3 osobe. Apartman A3+1 je za 1 do 4 osobe , apartman A4+1 je za 1 do 5 osoba. Svi apartmani su opremljeni klimom i satelitskom televizijom. Gosti imaju na raspolaganju bežićni internet te parking. Svaki apartman ima balkon s pogledom na more.Image

O Bolu

Bol se nalazi na istočnoj strani otoka Brača podno Vidove gore. Bol je najstarije mjesto na otoku s bogatom poviješću. Od mjesta za vidjeti u Bolu je najdojmljiviji Dominikanski samostan iz 15 stoljeća s muzejom te galerija "Branislav Dešković" koja se nalazi u renesansno baroknoj palači u centru Bola te sadrži više od 300 slika i skulptura. U Bolu postoje i prirodne atrakcije poput plaža koje se prostiru cijelim zapadnim djelom mjesta te kulminiraju jednom od najljepših i najpoznatijih plaža na mediteranu, Zlatnim ratom. Bol je izvrstan za aktivni turizam zbog svog prekrasnog podmorja koje je idealno za ronioce, vjetrova koji omogućavaju jedrenje na dasci tijekom cijelog ljeta.

Naša Lokacija